*

Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Radio

Radio tulee televisioon

YLEn rahoitusta on vähennetty, ja mihin se on johtanut? Jotta ohjelmaa saataisiin riittävästi on aloitettu radio-ohjelmien kuvaaminen ja niiden esittäminen televisiossa. Tälläkin hetkellä, kun tätä kirjoitan, TV2 esittää Ali Jahangirin haastatteluohjelmaa, joka jo aiemmin tuli radiosta, YLEn puhe-kanavalta.

Matti Rönkä totesi haastattelussa: "Elämä päättyy kuolemaan". Ja oikeassa hän oli, ja ihan oikein totesi. Elämä todellakin päättyy kuolemaan - yleensä.

Huumoriviihdettä radioon!

Ihmisarvon kunnioittaminen on yllättävän vaikeaa, kun tehdään huumoriviihdettä radioon. Näin voisi sanoa ainakin mediakonserni Sanoman historiaa Julkisen sanan neuvoston päätöksistä tutkiessa.

Mediakatsaus tulevaisuuteen!

Televisiolla on edelleen paikkansa etenkin reaaliaikaisten tapahtumien ja keskusteluiden välittäjänä. 

Televisio

Televisiosta siirtyy kaikki nauhoitetut ohjelmat ihmisten vapaasti katsottaviksi internetin välityksellä tai tv-lähetystekniikkaa jollakin tavalla hyödyntäen esimerkiksi talonyhtiön tallennusboksilla. Oikeasti ihminen ei tarvitse erillistä televisiota, jos hän ei halua katsoa isolta ruudulta elokuvia tai pitää kisakatsomoa kotonaan.

Radio

Miten vasemmisto haastaa oikeiston

Keskustelen "Lohikoski - puhetta politiikasta" -radio-ohjelmassani maailmanpolitiikan professorin Heikki Patomäen kanssa miksi ja miten oikeisto on onnistunut esittämään omat tavoitteensa välttämättömyyksinä ja ainoina vaihtoehtoina. 

 

Luokkayhteiskunta

Mietimme myös millaisessa luokkayhteiskunnassa elämme vuonna 2014?

Internet teki paikallisradioista maailmanradioita

Näin ystävänpäivän aattona helmikuun 13. päivänä vietetään YK:n opetus-, tiede- ja kulttuurijärjestön UNESCO:n julistamaa Maailman radiopäivää. Kuuntelen parhaillaan Ylen internetistä eduskunnan mediakeskustelua, jossa radioasiat ovat vahvasti esillä. Stefan Möller RadioMediasta ja Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen ovat julkaisseet upean Maailman radiopäivän julistuksen, joka on otsikoitu ”Radio kuuluu kaikille”. Se on nerokkaan kaksimielinen sanonta.

Tue riippumatonta puheradiota

Ihminen on luotu kuuntelemaan ja kommunikoimaan. Erilaisia mielipiteitä on kiva kuunnella ja argumentointi luo elämään mielenkiintoista lisäväriä. Aloitamme maaliskuun alussa talouteen ja politiikkaan keskittyvän puheradion, Radio Ravun. Internetissä vuorokauden ympäri toimiva kanava saa tulonsa asiakkailtaan, eli mainostajilta ja heidän asiakkailtaan, eli sinulta.

Radioon harjoittelemaan

Puhumaan!

 

Meillä on tarjolla neljä (4) työkokeilupaikkaa nuorille sekä neljä (4) työharjoittelupaikkaa opiskelijoille.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä