Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Ulkomaalaisrikokset

Poliisien arvostus rapisee, kun raiskaukset selittelee ilmoituskynnyksellä!

Tolkun ihminen ymmärtää miksi raiskausten määrä lisääntynyt, kun lukuja kasvattanut maahantulijat. Tämä on taas peittely yritystä ja tässä ei kyllä poliisin arvostus nouse. Olen pöyristynyt miten joku kehtaa esittää taas tämmöisiä: Onko poliisin asia yrittää ilmoittaa ei se mitään että raiskaatte , meillä vaan on ilmoituskynnys noussut, olen pahoillani että te joudutte sijaiskärsijäsi. Tämäkö on poliisihallituksen viesti maahantulijoille?

 

Raiskausrikoksissa ulkomaalaisia epäiltyjä on 27 prosenttia.

Ei oleskelulupia törkeisiin rikoksiin syyllistyneille ulkomaalaisille

Turvapaikanhakijoille, jotka ovat jo ulkomailla syyllistyneet hyvin vakaviin rikoksiin, jopa henkirikoksiin tai terrorismiin, voidaan myöntää tilapäinen oleskelulupa poissulkemislausekkeita soveltaessa. Näin siinä tapauksessa, jos rikokseen syyllistynyttä uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus, vaino tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu maassa, johon hänet on tarkoitus karkottaa.

Ulkomaalaiset syyllistyvät rikoksiin

"Taas ulkomaalainen" päivittelemme rikosuutista. Ne pitäisi kerrasta pistää maasta ulos. Nykyisen lainsäädännön mukaan ulkomaalainen, joka syyllistyy Suomessa rikokseen ainoastaan "voidaan" karkoittaa. Jussi Halla-aho kumppaneineen haluaa eduskunnassa lainsäädännön kiristämistä.

Ja tilastot kertovat vääjäämättömän tosiasian: parissa kymmenessä vuodessa ulkomaalaistaustaisen väestön määrä on Suomessa nopeasti kasvanut. Vuonna 1990 täällä asui 20 000 ulkomaalaista. Tänään maassamme on 250 000 ihmistä, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä