Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Sidonnaisuudet

Sipilä, mistä 214 000:n pääomatulot, jos rahat ovat kapitalisaatiosopimuksessa?

Ennen verovuotta 2016 olette kertoneet tehneenne järjestelyn, jossa sijoitusomaisuutenne on kapitalisaatiosopimuksen sisällä. Kuitenkin 2016 verotiedoissa teillä on pääomatuloa 213 779 euroa. Kapitalisaatiosopimuksen sisällä olevaa omaisuuttahan ei veroteta ennen kuin nostettaessa ja silloinkin vasta, kun ensin on nostettu pääoman verran rahaa ulos. Tämähän on juuri se kapitalisaatiosopimuksen merkittävä etu.

Ennen, nyt ja tulevaisuudessa!

Historia kertoo! Nimiä monesta puolueesta. Päätöksiä on ennenkin tehty. Taustoja jälkeempäin tutkien. On ollut oikeudessa tuomion saaneita.

Nyt tähän päätösten tutkimiseen on on valjastettu ihan oma lehdistönhaaransa. Ampuu alas kaiken liikkuvan päätöksenteossa; päätös ei ole tärkeä. Vain ihmiset ja mahdollisesti löytyvä raato! Omistuksia päättäjälle ei ole, mutta sukua on. Pienessä maassa: Sukulaisiakin on! Jos kaikesta päätöksenteosta pitäisi jäävätä itsensä. Järki mukana!
Ns. Isot Tytöt ja ja Pojat ajavat etujaan ihan muuta kautta.

Sipilän kapitalisaatiopimus ja sidonnaisuudet eilisen blogin perusteella

Pääministeri Sipilä on eilen illalla blogikirjoituksessaan avannut kapitalisaatiosopimuksensa sisältöä ja hyvä niin. Tätä ennen ei ole voitu olla varmoja siitä, mihin sen sisällä olevat varat on sijoitettu. Hänen kertomansa mukaan Nordea Capital Private -kapitalisaatiosopimuksen sisällä hänellä on ainoastaan Nordean tuottokori eikä muita sijoituksia.

Sipilän veronkierto, varallisuuden ja sidonnaisuuksien piilottelu...?

Paljonko Sipilä maksaa ja on maksanut veroja kymmenien miljoonien tuloista ja varallisuudesta?

Luvut varmaan löytyvät ja Sipilä voi itse pistää ne tiskiin. Epäilen että totuus on turhan julkea.

Olen varma että hänen maksamansa verot ovat naurettavia tuloihin ja varallisuuteen nähden!

Etenkin verrattuna tavalliseen kansaan joiden verot ja maksut jatkuvasti lisääntyvät samaan aikaan kun kaikesta leikataan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä