*

Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Satiirijulkaisu

Mistä Pohjois-Korea sai ydinaseensa ?

Pohjois-Korean atomiaseiden salaisuus on paljastettu!

O´Boyn aikaisiin dokumentteihin perustuva artikkeli kertoo totuuden Pohjois-Korean atomiasepelotteesta. Ilman suurta huomiota jäänyt artikkeli julkaistiin arvostetulla Al-SatiiriNews - sivustolla jo 19. elokuuta 2016.

 

"Washington D.C. (Al-Satiiri News)

Ketjukolari Syyrian ilmatilassa.

Toivottomasti täynnä olevassa Syyrian ilmatilassa on tänään tapahtunut katastrofinen ketjukolari. Yhteensä 17 hävittäjälentokonetta kolmestatoista eri maasta ovat joutuneet ilmailuhistorian suurimpaan ketjukolariin. Syyrian ilmatila on jouduttu sulkemaan, kunnes kolarin jäljet saadaan siivottua.

 

EU-komission pelote Välimeren pakolaisvirtaa vastaan.

EU-komission suunnitelma käydä sotatoimiin Välimeren pakolaisvirtaa vastaan on kaatumassa EU-kansalaisten vastustukseen. Tästä odottamattomasta ja mittavaksi kasvaneesta koko EU:n laajuisesta kansanliikkeestä johtuen on EU-komissio pakotettu keksimään uusia luovia, jopa innovatiivisia keinoja saadakseen pakolaiset jäämään peloissaan „rannalle ruikuttamaan“.

 

EU-komission ratkaisu Välimeren pakolaisongelmaan.

Toimituksemme käsiin on joutunut EU-komission salaiseksi luokiteltu asiakirja. Asiakirjassa annetaan välimeren ylitystä harkitseville pakolaisille ohjeita kohti varmaa pelastusta. EU-komission mielestä on turhaa nousta rähjäiseen paattiin ja henkensä uhalla yrittää ylittää välimerta. Komissio suunnittelee jakavansa lentolehtisiä kaikkiin pohjois-Afrikan satamiin Naton lentokoneilla pommien sijasta.

 

Grexit poistaa kreikan Euroista!

Maailman johtavien ekonomien mielipiteet kasautuvat tummina pilvinä Euron tulevaisuuden päälle. Kreikan Euro-eroa pidetään väistämättömänä, vaikka poliittikkojen zombimielet työntävät edelleenkin „Euro on ikuinen“ – jargonia jatkuvana ketjuna.

 

Mitä Kreikan Euro-ero pahimmillaan tarkoittaisi Eurolle ja euroopalle ? Kysyimme tätä hyvin yksinkertaista asiaa kansantaloustieteilijä/tutkija Walt-Günther von Scheißrede bis DMark:ilta.

 

Pitääkö vakavalla asialla pilailla ?

Koska päivä ja sen uutiset on masentavia ja USArinväki aina vääntää asiasta on aika testata huumorintajuni sopivuutta muun herrasväen vastaavaan. Oheinen blogi on suora kopio omaan blogiini (3) kirjoittamastani blogista  ja kirjoitettu erään "ihmiskokeeksi" luokittelemani sunnuntaisen testin jälkimaininkeissa. Tuossa testissä kirjoitin kaksi "EKP-uutista" joista toinen oli ns. "asia-" (4) ja toinen "satiiriblogi" (5).

 

Arvaatte jo melkoisella varmuudella kumpi oli suositumpi ?

EKP on ryöstetty!

Euroopan keskuspankki (1) on viimein tunnustanut joutuneensa röyhkeän ryöstön kohteeksi viime perjantaina. Koko viikonlopun medioita ja markkinoita kiusannut sitkeä huhu ryöstöstä on todennettu EKPn toimesta. EKP ilmoittaa tiedotteessaan, että pankista ryöstettiin 1,14 biljoonan (1.140 miljardin tai 1.140.000 miljoonan (siis 100.000 loton päävoitton)) Euron edestä bittivaluuttaa.

 

Satiiri, sen tehtävä ja sananvapaus

Satiiri toteuttaa kulttuurissamme vaikeaa tehtävää, joka on keisarin riisumista uusista vaatteistaan. Tämä tehtävä on täysin vastakkainen propagandan (poliittisen suostuttelun tai kaupallisen mainonnan) tehtävälle. Propagandisteille maksetaan siitä, että he kaunistelevat tai/ja esittävät moraalisesti kiitettävinä asioina sellaista, joka on vahingollista tai tuomittavaa.

Tarvitsemme satiirijulkaisun

Satiiri on viestinnän tyylikeino, joka naurettavaksi tehdessään esittää samalla kritikkiä tekijänsä näkökulmasta. Väitän, että terveessä, järkevässä yhteisössä sen olemassa olo on ainoastaan hyvä asia. Ja mitä enemmän ja mitä monipuolisemmin sen parempi.

Meillä on hyvä olla moninaisia taitoja, jotta elämästä selviää ei nyt hengissä, mutta hyvin. Koska meitä on joka lähtöön — premissinä, että jokainen on olemassa olonsa ansainnut syntymällä — niin sietäminen on taito, jolla pärjää pitkälle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä