Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Saska Saarikoski

Nurkkaan ajetut setämiehet

Saska Saarikoski kirjoittaa päivän Hesarissa nuorille feministimiehille. Koska itse tällaiseksi identifioidun, olin varsin kiinnostunut siitä mitä hänellä oli sydämellään.

 

Journalismia vai ei?

Saska Saarikosken twiitti "Ne, jotka arvostelevat Helsingin Sanomia siitä, että lehti ottaa kantaa, vaikka "sanomalehden pitäisi vain välittää uutisia" eivät tiedä mitään sanomalehdistä tai niiden historiasta. Sanomalehdet perustettiin yhteiskunnallisen keskustelun areenoiksi. Tietotoimistot ovat erikseen." on herättänyt paljon keskustelua.

Ihminen elää ihollaan - kulttuurin ja kasvatuksen ihanne on riisuttu pysyvästi?

Ihminen elää ihollaan - kulttuurin ja kasvatuksen vaatteet on riisuttu pysyvästi?

Ihmisillä on jatkuvasti tunteet pinnassa, ja tunteista voimakkaimmat ovat ne negatiiviset.  Iho on ihmisen suurin elin, ja nyt vaikuttaa siltä, että ihmisten olotilaa säätelee tämän ison elimen ärsykkeet ja sytykkeet, kaikki se, mikä on sekä  kirjaimellisesti että kuvaannollisesti ”iholla”.

Suomen suvun kärsimyksen tiet...

Helsingin Sanomissa oli Saska Saarikosken mielenkiintoinen kolumni 23.3.2017, "kaikki on aina jonkun toisten syytä".  Se herätti minussa paljon ajatuksia, eikä vähäisimpänä ollut nämä meidän suomalaisten suuret kärsimykset, jotka ovat kestäneet satoja vuosia... Suomi oli viitisensataa vuotta Ruotsin riistettävänä, vaikka sekin meillä on katsottu olleen lähinnä Suomen kehityksen kannalta pelkkää plussaa, josta voi olla jatkuvasti kiitollinen.

Saska aloitti Trumpin sylkijäiset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brexit taisi pelästyttää hesarin toimittajat niin, että näkevät jo painajaisia Trumpista Yhdysvaltain presidenttinä, Itävallan uusittavien vaalien toisesta tuloksesta ja Maria LePen' n Ranskan presidenttinä. Kaikki tuo on toki mahdollista, jopa Suomen Fixit-äänestys kun pitkälle katsotaan.

 

Niinpä sylkijäiset on aloitettava ajoissa ja hesari heittää aloituksena suuntäydeltä kuolaa:

 

Vuonna 2015 tein demarien työt demarien puolesta — ilmaiseksi

Vuoden lopussa tehdään yhteenvetoja, voin aloittaa sen masentavimmasta hetkestä.

Sen koin marraskuisena keskiviikkona Ryhmäteatterin Eduskunta III-näytöksessä. Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan-mielenosoitus, jota olin elokuussa järjestämässä, oli päätynyt Susanna Kuparisen ohjaaman näytelmän rekvisiitaksi. Mielenosoituksessa kuvattua videoita näytettiin taustakankaalla useaan otteeseen näytelmän aikana.

Älä tyttö ole vihainen

Soini, Stubb ja Sipilä ovat näyttäneet olevansa miehiä, jotka vihaavat matalapalkkaisia naisia. Konservatiivihallitus leikkaa ylityökorvauksia, sunnuntailisiä sekä lapsilisiä, supistaa päivähoito-oikeutta, korottaa päivähoitomaksuja ja vierittää sairauspoissaolot työntekijöiden niskaan palkattomina. Selkeä viesti on, että naiset joutaisivat kotiin nyrkin ja hellan väliin lasikattoja koputtelemasta.

Saska Saarikoski ei ymmärrä arjen todellisuutta

Hesarissa on muutamilla toimittajilla erityisen vapaat kädet parantaa maailmaa ja kehua omaa erinomaisuuttaan. Yksi heistä on Saska Saarikoski.

Tänään HS-Pravdassa on kokonainen sivu Saarikosken korkealentoista oikeassaolemista. Hän kuvittelee, miten nykyisestä mediamurroksesta kerrotaan 16 vuoden kuluuttua ilmestyvässä historiankirjassa. Kymmenestä teesistä puutun tässä vain yhteen. Siinä Saarikoski raapustaa näin:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä