*

Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen satiiri

Mistä Pohjois-Korea sai ydinaseensa ?

Pohjois-Korean atomiaseiden salaisuus on paljastettu!

O´Boyn aikaisiin dokumentteihin perustuva artikkeli kertoo totuuden Pohjois-Korean atomiasepelotteesta. Ilman suurta huomiota jäänyt artikkeli julkaistiin arvostetulla Al-SatiiriNews - sivustolla jo 19. elokuuta 2016.

 

"Washington D.C. (Al-Satiiri News)

Pelimies

Ehkä parasta ja rohkeinta, ajankohtaisinta poliittista satiiria ikinä? Kyllä, mielestäni juuri näin. Kaikki saavat osansa :)!

mitä mieltä olette?

 

Kiky mietintö

Helsinki (Al-Satiiri News)

Valtioneuvoston asettama KIKY – neuvottelukunta on saanut mietintönsä päätökseen. Mietintö esiteltiin tänään valtioneuvostolle. Mietintö korostaa kilpailukykyparannuksia „hukka-ajan“ vähentämisellä. Päämiesministeri Vispilä-Vatula ja Työttömyysministeri Pihvi Linström ovat ottaneet positiivisen kannan mietintöön ja ehdottaa sen käyttöönottoa sellaisenaan pikaisesti.

Yleleaks ja Uutisvuoto joutaskohan jo unhohlaan

Ei uusia oivalluksia eikä oiken ees hauskuutta. Myötähävetti oikeasthaan sen Baba Lybeckinki puolesta, se nauro niinko ymmärtämätön hölmöilyille.

Se Yleleaksin loppulauluki, tyhjä piste iin päälle, tyhmä ja alkkeellinen.

Uutisvuodon seksipuhheissiinki ne esittäjät oli vähän liian vanhoja vai olenko mie itte liian vanha. Siis jotenki niin turhanaikasta hömpänpömppää.

Ja kuinka ussein näitäki mainostettaan muitten ohjelmien alussa! En tajua, mikä ero on mainostelevisioilla ja näillä Ylen kanavilla, jokka niitä trailereita ajjaa niinko mainostelevisiot mainoksia.

Iso Peukku Stubbille.

Hyvä Herra valtionvarainministeri Stubb.

 

Katselin iltasanomille antamaanne haastattelua. Haluaisin uskoa, että olette yhtä vilpitön, kuin edeltäjänne Urpilainen takuutuksineen ja Kataisen Jykä niskalenkkeineen. Tämä toive melkein toteutui, kun kuulin teidän kertovan, että „90% virhe“ oli tahaton ja lupasitte perinteistä kokoomuslaista vastuunkantoa.

 

Pakolaiskriisi aasien valtakunnassa

Aasien maata, Aasilandiaa, koetteli syvä talouskriisi. Syömärehu oli loppunut, ja valtio oli pahoin velkaantunut. Samaan aikaan muulien aitauksessa, Muulilandiassa, puhkesi sisällissota, jonka tuloksena muulit alkoivat pyrkiä omasta aitauksestaan ulos. Näin Aasilandia ja sen kanssa liitossa oleva Aasien Unioni joutuivat pakolaiskriisin valtaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä