Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Kotkan Perussuomalaiset

Sibakoff - Kaikki Tornion tapahtumista

Edellisissä eurovaaleissa toimin vaalipäällikkönä Juho Eerolalle. Näissä eurovaaleissa minulle on suotu vaalipäällikön kunnia täysin tuntemattomalle Samuli Sibakoffille. Sanoisin kuitenkin, että Siba - siis se värikkäämpi vaihtoehto ei enää näiden eurovaalien jälkeen ole tuntematon.

 

PS-kaupunginvaltuutettu: Kotka ei noudata laatimaansa kotouttamisohjelmaa

Kotkan Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Freddy Van Vorterghem toteaa perjantaisessa (14.7.) US Puheenvuoron kommentissaan, että Kotka ei noudata laatimaansa kotouttamisohjelmaa. Van Vorterghem on myös sitä mieltä, että laki ei velvoita kuntia noudattamaan kotouttamisohjelmaa.

Miten perussuomalaiset saavat turvapaikan saaneiden äänet Kotkassa

Kerromme, vastustimme teidän sijoittamista Kotkan Karhuvuoren alueella, työttömiä on alueellamme liki 40 %, täällä asuu paljon päihderiippuvaisia sekopäitä ja ilmapiiri on täällä eritäin vihamielinen, ei vaan teitä vaan kaikkea kohtaan, viha on lisääntynyt entisestään nyt kun Kela vastaa sosiaalietuuksien jaosta ja päätökset ovat myöhässä.

Jos joudutte vihamielisen hyökkäyksen kohteeksi, on turha kutsua poliisia paikalla, he neuvovat teitä samalla tavalla kun kantaväestö yrittäkää kestää.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä