Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamilainen valtio

Potku rintaan tappaa tai vammauttaa aina ja sattuu Suomineidon sydämeen

Asema-aukion tapahtumankuvaus tarkentui vielä eilen kenenkään arvaamattomasti dramaattisempaan suuntaan. Median raporttien mukaan poliisi näkee rintaanpotkun ja kuoleman välillä selkeän syy-yhteyden, ja rikos voi kai rankentua vielä kuolemantuottamuksestakin läheten mahdollisesti jopa poliittista murhaa. Näin kai on, jos tappaja tiesi uhrin mahdollisen aktivistitaustan (?) entuudestaan ja tunnistettuaan ohikulkijan surmasi tämän harkitusti aatteelliset mielipiteet motiivinaan.

Länsimaiden Islamfobia auttaa Islamilaista valtiota

Sota terrorismia vastaan piti hillitä väkivaltaa, mutta koko maailma on nyt taistelukenttä.

 Lupaus sodassa terrorismia vastaan oli että terrorismia vastaan on parempi taistella ennemmin siellä kuin täällä. Tämä lupaus lisäsi väkivaltaa huomattavasti Irakissa, Afganistanissa, Pakistanissa, Palestiinassa, Jemenissä ja Somaliassa - kaikki tämä meni lännen rauhan nimiin.

Isis, isil, is vaiko daesh?

Kun Ranskan presidentti Francois Hollande piti toissa päivänä puheensa niin moni huomasi, että hän käytti terroristiryhmästä järjestelmällisesti ilmaisua "Daesh" eikä Isis:tä.

Mistä tämä johtuu ja onko kyse uudesta nimestä?

- Onnea liittoutumisen johdosta, Suomi!

Kun yhdenkin EU-maan vapaus, veljeys ja tasa-arvo ovat vaarassa, kotiaskaret jäädä saa! Tätä tarkoittanevat kaiken ymmärryksemme mukaan Euroopan unionin turvatakuut, jotka Ranskan eilisen avunpyynnön ja jäsenmaiden tänään lupaaman avun myötä ovat nyt historiallisesti tulleet käytännössä todeksi - myös aiemmin virallisesti liittoutumattomaksi tulkitun ei-Nato-maa Suomen kohdalla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä