Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Clinton

Muellerin raportti: Ei salaliittoa venäläisten kanssa

Erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkinnan lopputulos vapauttaa Donald Trumpin räikeimmistä salaliittoepäilyistä. Epäilyksen siemenet ovat vuosien myllerryksessä alkaneet itää ja jättäneet peruuttamattoman jäljen Yhdysvaltain presidentin instituutioon.

Vieläkö Trumputin on hengissä?

 

 

Vieläkö Trumputin elää?

 

Obaman ja Clintonin johtama USA oli jatkuvasti kiristämässä pakotteita Venäjää vastaan, ja Suomikin oli mukana. Tuore isäntämaasopimus vuodelta 2014 antoi Natolle mahdollisuuden tulla maahamme milloin halusi ja mihin tehtävään tahansa. Vuonna 2016 USA kutsuikin itsensä harjoittelemaan. Media vain hieman ihmetteli.

 

Toimiiko media, tuo vallan vahtikoira?

http://www.mostdamagingwikileaks.com/

Suomalaisen median kanta ei varmasti ole jäänyt kenellekkään epäselväksi, kun on/oli kysymys Clinton vai Trump. Median toimien seuraaminen on ollut tuskastuttavaa seurattavaa. Ovatko toimittajat niin pihalla todellisuudesta ja ymmärtämättömiä, vai mistä on kyse? Media ei kaikessa yksinkertaisuudessaan hoida tehtäviään! Miksi kukaan ei puutu siihen?

Obamacare Lähi-Idässä

 

Clintonin kampanjajohtohenkilö on Saudi. Hänen äitinsä on Saudi ääri-Islamisti.

Obama- Clinton aiheuttivat massiivisen operaation yrittäessään Saudien avulla saada Syyriaan , Libyaan ja Irakiin uuden Saudi-USA myötämielisen hallinnon. "Demokratian"." ÖLJY" Muitakin arabivaltioita sai osansa Pohjois-Afrikassa.

Myös Ukrainassa CIA on tehnyt operaatioitaan. Turkista en ole varma, mutta syytöksiä on ilmassa.

Rigged!

Yhdysvaltojen presidentinvaaleja on ruodittu jo monesta näkökulmasta. Yksi kysymys on kuitenkin jäänyt avoimeksi. Kuinka paljon Demokraattisen puolueen sähköpostijärjestelmään tehty tietomurto ja sähköpostien julkaisu WikiLeaksin kautta vaikutti vaalitulokseen?

Vaalitulos oli monissa avainosavaltioissa hyvin tiukka. Vaikka Trump voitti valitsijamiesten selvän enemmistön, Clinton sai yhteensä enemmän ääniä. Pienilläkin asioilla saattoi siis olla suuri merkitys.

Miksi Clinton hävisi?

Miksi Clinton hävisi?

*

...syistä jotka johtivat siihen, että The Clintons hävisivät ja jokin muu sai äänet...

*

Ylimielisyys

Clinton totesi syyskuussa, että puolet republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin kannattajista on säälittäviä.

Elämme vallankumouksellisia aikoja

Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos vahvistaa sitä käsitystä, että ihmiskunta on siirtymässä uuteen aikakauteen. Kylmän sodan kauden päätyttyä käynnistyi voimakas globalisaatio ja Euroopan unionia ryhdyttiin kehittämään ylikansalliseksi liittovaltioksi muun muassa siirtymällä yhtenäisvaluutta euroon. Markkinavoimille on annettu lisää valtaa ja päätöksentekoa on siirretty kansallisvaltioilta ylikansalliselle tasolle. 

Kun globalisaation ja ylikansallisen yhdentymisen kielteiset vaikutukset ovat nousseet esiin, kansat ovat ryhtyneet kapinoimaan.

Yhdeksän kymmenestä ennustelaitoksesta lupaa Clintonille voiton

The New York Times julkaisi neljännestunti sitten yhteenvedon viimeisistä Yhdysvaltain presidentinvaalin tulosta koskevista ennusteista.

Niiden mukaan kansallinen äänisumma (National Polling Average) jakautuu:

Clinton 45,9 %

Trump 42,8 %.

Kymmenestä mielipidetutkimuslaitoksesta 9 saa Clintonin voittajaksi.  

Yksi – eli IB/TIPP saa Trumpin voittajaksi ääniosuuksin 41-43 (ero + 2 Trumpille).

*

Tässä tutkimuslaitosten tulokset:

Taidetta, jota kansa ostaa ja ymmärtää

USA:n presidentinvaalit ovat alleviivanneet, että elämme nyt ideologiattomuuden aikakautta. Monimuotoista globalisaatiota ja elitististä päätöksentekoa - toisin sanoen nykytilaa - kannattava Clinton on saanut vastinparikseen Trumpin, joka haluaa muutosta nykymenoon mutta jonka takana ei ole ideologista konseptia. Tilannetta kuvastaa hyvin Francis Fukuyaman teoria historian lopusta, jossa ideologiat ovat väistyneet liberaalidemokratian ottaessa niistä niskalenkin.

 

USA:n Presidentinvaalit ja maailma Osa 1

Amerikka, tai siis Yhdysvallat on jännä paikka. Siis siinä, että heillä on tämä tuhoon tuomittu kaksoispuoluejärjestelmä, sekä media, etää kansa, jonka ÄO on about 80 jos edes sitäkään, eikä edes kulttuuri kannusta oikeaan keskusteluun. Siis siihen, että asioista oikeasti puhutaan. Annan tähän alle esimerkin.

Kansalainen X: Mielestäni vihreä on parempi kuin punainen, koska .. (Laita syy tähän)
Kansalainen Y: Mielestäni punainen on parempi kuin vihreä, koska.. (Laita syy tähän)

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä