Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Kaikki blogit puheenaiheesta Asunto-osakeyhtiölaki

Tumpiton Suomi 

Tupakan vaarat eivät pääty savukkeen tumppaamiseen. Tupakan tumpit aiheuttavat luontoon joutuessaan monia haittoja niin ihmisille kuin luonnollisille. Luontoon heitetyt tumpit eivät maadu, sillä ne on tehty selluloosa-asetaatista. Selluloosa-asetaatti on muovia, jonka hajoaminenkin kestää vuosia. Tumppien sisältämät myrkyt kulkeutuvat mikromuovihiukkasten mukana vesistöihin ja maaperään ja lopulta ravintoketjussa eläimiin ja ihmisiin.

 

Asunto-osakeyhtiölakia tulisi tarkistaa vahingonkorvausten osalta.

Ylen Aamu-tv:ssä (https://areena.yle.fi/1-4573727 alkaen 2.26) keskusteltiin Jälki Pörssi-osiossa asuntojen jälleenvuokrauksesta hotelli- ja AirBnB-toimintojen kautta. Keskustelu sivusi myös alustataloutta. Kommentoijilla verojen maksamisen selvyys oli esillä toiminnan haitta puolesta. Muutamalla lauseella viitattiin Helsingissä Iso Roobertin kadulla toimineeseen (https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005972451.html) luvattomaan hotelliin.

Liisa Tiukka, 91 vuotta. Siivoton tamperelainen saamassa joululahjaksi häädön?

Tamperelaista osake-asunnossa asuvaa 91 vuotiasta vanhusta, Liisa Tiukkaa uhkaa häätö. Asiasta käydään oikeutta. Asiasta uutisoi eilen YLEn alueuutiset.

Syynä siihen, että taloyhtiö hakee Liisalle häätöä on asunnon siivottomuus. Liisa itse toteaa jutussa, että hänellä käy siivooja kerran viikossa tunnin kahden ajan. Liisa toteaa, että sekaista hänellä kyllä on mutta ei likaista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä