Henri Heikkinen Häpeilemätön blogini

Historian siipien pärinää

Työstän tässä kovasti "kaikenkattavaa" kirjoitusta maahanmuutosta, jossa tuon omat kantani ja ratkaisuehdotukseni mahdollisimman tarkkaan esille. Sen tekeminen on kuitenkin astetta työläämpää, jos haluaa tukeutua faktoihin, eikä huudella mitä sattuu. Asiallisen mielipiteen ja konkreettisten ratkaisuehdotusten valmisteluun menee aikaa, enkä halua jättää lukijoitani täysin tyhjän päälle.

Näin perjantaina blogiteksti voinee olla hieman kevyempi kuin normaalisti, joten kierrätän tähän ensimmäisen säilyneen kirjoitukseni. Kyseessä on muokkaamaton ja sensuroimaton ala-asteen alun aikana kirjoitettu toiminnallinen jännityskertomus.

3 ruskeaa mopoa takapihalla kahtakymppiä 

Olipa kerran takapiha, jossa asui ihan onessaan 3 ruskeaa mopoa. Kerran he päättivät pöristellä pottukuopan yli kuraisemmille takapihoille kahtakymppiä. Pärrr pääärr poo nnnn he ajoivat kunnes vastaan tuli pottukuoppa.

Pottukuopan takana oli mutaa mutta pottukuoppa näytti rupulta. Päätös oli vaikea, mutta näin he sopivat sen: "Pärr prööt poot pöö poo nnnmmvroom" , "Proot päät pööötääätt tuut prr nnn" ja niin he lähtivät.

Kun 1 mopo tuli pottukuopan kohdalle kuului ääni: "Minä olen ilkeä pensarosvo ja minä imen kaikki sinun pensasi tähän pulloon" siihen mopo "prr prr" ja ajoi pakoon mutapaikalle kuovittamaan.

Toiselle kävi samallalailla. kun kolmas mopo (papiska) tuli niin pensarosvo alkoi valittamaan ja papiska sanoi: "prr prr", ja ampu rosvolta aivot pellolle. Mitä tästä opimme? - Älä valita papiskalle.

***

Mikäli haluatte auttaa maahanmuuttoaiheisen kirjoitukseni työstämisessä, voitte laittaa kommentteihin aiheeseen liittyviä ajatuksianne ja linkkejä muualta löytyviin asiallisiin kirjoituksiin, tilastoihin ja muihin faktoihin. Hauskaa viikonloppua kaikille :)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Relaa vähän ja katsele itsellesi se vaaliakka. Uskon, että kaikki muutkin naispuoliset Oulun vaalipiirin asukkaat Suvi Lindénin ja Liisa Jaakonsaaren lisäksi seuraavat projektia suuresti kiinnostuneina.

Ville Kiviniemi (nimimerkki)

Mielestäni maahanmuuttajat jotka tekevät pahoja rikoksia (tuomio vähintään vuosi vankeutta tms.) tulisi käännyttää takaisin. Rikolliset maahanmuuttajat lisäävät rasismia (leimaavat kaikkia maahanmuuttajia) ja tekevät uusista maahanmuuttajistakin helpommin rikollisia (ihmiset joiden kavereina on rikollisia, sekaantuvat rikoksiin helpommin kuin ihmiset joiden kaveripiiri koostuu rehellisistä ihmisistä. Lisäksi töiden saaminen on vaikeampaa jos aiemmin tulleiden rikollisten maahanmuuttajien takia on valmiiksi rikollisen leima otsassa vaikka ei olisikaan mitään väärää tehnyt).
Rikollisten käännyttämistä vastustetaan usein sillä että he ovat tulleet maahan turvapaikan saadakseen. Mielestäni jos tietää että joutuu takaisin sinne mistä on tullutkin tai muualle etsimään turvapaikkaa jos tekee rikoksia pitäisi toimia esteenä sille ettei niin herkästi silloin rikoksia tekisi. Jos taas siitä huolimatta tekee rikoksia niin kyseessä on oma valinta kun menettää turvapaikan Suomesta.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

Oikeastaan asia kannattaa kysyä itse maahanmuuttajilta, eri kansallisuuksia huomioon ottaen.
Tosin voi olla niin, että vierasmaalainen avautuu toisella vierasmaalaiselle eri tavalla kun kantasuomalaisille.

Käyttäjän henriheikkinen kuva
Henri Heikkinen

#1

Ajattelinkin lähteä illasta relaamaan ja laittaa hakuseen ;)

#3

En ole sitä aktiivisesti tuonut esiin, mutta äitini on brasilialainen ja sitä kautta olen kyllä saanut myös maahanmuuttajien mielipiteitä. Väljällä määritelmällä olen siis maahanmuuttajataustainen itsekin. Kaikkia kansalaisuuksia ei tuttavapiiriini valitettavasti kuulu, mutta aika monta kuitenkin.

VeliSynkkä (nimimerkki)

Hopoti Hop !
Asian numeropuoli kiinnostaisi kovasti ja siksi kävin vähän kurkkimassa mitä GOOGGELI tietää, näyttääpi tietävän ! Pauli Vahterakin ! :-)

maahanmuutto suomeen
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=maahanmuutto+s...

maahanmuutto suomeen lähtömaat
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=maahanmuutto+s...

työperäinen maahanmuutto
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=ty%C3%B6per%C3...

maahanmuuton kustannukset
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=maahanmuuton+k...

Maahanmuuttajan aiheuttamat kustannukset
Pauli Vahtera, KHT/8.2.2010

http://nytriittaapoliitikot.wordpress.com/maahanmu...

***

Poistin kommentistasi liittämäsi tekstin, koska se oli niin pitkä. Lisäsin kommenttiin linkin Pauli Vahteran kirjoitukseen.
-Henri

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

4
Olen vain tehnyt vuosien varrella sen havainnon, että itse perussuomalaisten edustajana, saan paremman kosketuksen yleisöön, kun vaikkapa tunnettu Vihreä kantasuomalainen edustaja.
Siis jos tapahtuma on suunnattu ulkomaalaistaustaisille.

VeliSynkkä (nimimerkki)

5. ## http://nytriittaapoliitikot.wo…tannukset/
Poistin kommentistasi liittämäsi tekstin, koska se oli niin pitkä. Lisäsin kommenttiin linkin Pauli Vahteran kirjoitukseen.##
-Henri
Kiitos ! Joops Jep !
Niin toivoinkin Sinun tekevän. Minulla vaan ei olllut linkkiä jonka olisin voinut sivulle istuttaa !

Paljon se maksaa ! VERI PALJON ! Helvete!

VeliSynkkä
Värikkääksi menee... PIRUN värikkääksi !

Jani Laaksonen (nimimerkki)

‎Poimintoja homma ry:n tutkimuksesta maahanmuuttoasenteista...

"Helsingin Sanomien onnetonta kyselyähän tulkittiin lähinnä siten, että työvoimapulasta kärsivät suomalaiset eivät ymmärrä omaa parastaan vaan vastustavat ulkomaalaisten huippuosaajien maahanmuuttoa."

‎"Lapsensa panisivat siis innokkaimmin monikulttuuriseen päiväkotiin tai alakouluun ne, joilla lapsia ei ole."

‎"Huikea enemmistö, 91%, suomalaisista haluaa, että ulkomaalaiset rikolliset voidaan karkottaa nykyistä helpommin. Vain 4% on eri mieltä."

http://www.halla-aho.com/scripta/homma_ryn_tutkimu...

Jukka-Pekka Vasara

Ei toivottu maanmuutto loppuu kun sosiaali-avustuksilla "viettely" loppuu ja kaikki rikoksiin syyllistyneet tuomitaan ja lähetetään tuomion jälkeen kotimaihinsa. On melko naurettavaa väittää etteikö asia olisi näin koska niihin maihin joissa ei ole tarjolla höveliä taikaseinää ei myöskään suuntaudu tätä loisivaa maahanmuuttoa. Vai onko teistä joku nähnyt esim. jossain Baltian tai Venäjän ostoskeskuksessa joukoittain lyllertäviä säkkejä, tyhjää toimittavia etnomölypettereitä tai muita seinänkannattelijoita kuten Helsingissä kaikkialla nykyään? Kaikki paperittomat valehtelijat suoraan leirille ja palautus kotiin ensi tilassa kuten esim. Australia tekee.

Maahanmuuton ongelmat ovat siis tekemällä tehtyjä eivät itsestään syntyneitä. Suomella ei ole myöskään minkäänlaista velvollisuutta ottaa vastaan mitään "humanitääristä" maahanmuuttoa vaan poliitikot ja media yksinkertaisesti valehtelevat näin väittäessään. Poliitikot ovat itse luoneet nykyiset ongelmat rahastaakseen niillä, joukossa on toki myös riemuidiootteja jotka arvelevat pääsevänsä valtaan sosiaalijärjestelmän väistämättömän romahduksen jälkeen näiden etnojen avulla, mutta suurin osa saa joko suoraan tai välillisesti tästä toiminnasta rahaa.

Koska tämän toiminnan takana on lähes kaikki poliittiset ryhmät ei muutos ole mahdollinen ennen kuin nämä ryhmät jäävät vähemmistöön. Sitä taas saanemme odottaa siihen velkahanan sulkeutumiseen saakka.

Käyttäjän wonterghem kuva
Freddy Van Wonterghem

9
"Maahanmuuton ongelmat ovat siis tekemällä tehtyjä eivät itsestään syntyneitä."

Aivan.

http://twitter.com/EDUSKUNTAVAALIT (nimimerkki)

Mun puolesta maahanmuuttajia voidaan ottaa töitä tekemään ilman ammattiliiton määrittämää minimipalkkaa, mutta ainoastaan työviisumilla. Työviisumitestauksessa otetaan työnantajien piikkiin HIV- ja hepatitis-testit, keuhkoröntgen ja kuntotesti. Mikäli nämä läpäisee, niin saa tulla tekemään maahan töitä työnantajien maksaessa matkat ja asumisen. Ensimmäisestä rikoksesta suora karkoitus maasta, eikä mitään mahdollisuuksia palata koskaan takaisin. Sitä valvotaan tullien iris-skannerein. Siinä on teille valmis Dubain malli sovellettavaksi.

pertti heinonen (nimimerkki)

9. Samaa mieltä. On virkistävää käydä välillä Viipurissa. Tummapintaisia vetelehtijöitä siellä ei tosiaan näy. Ainoat tummemmat ovat Kaukaasian maista ja kaikki tekevät töitä. Australian malli on tosiaan oivallinen. Laittomasti maahan tullut pistetään leirille syrjään kaupungeista ja lähetetään takaisin pikapakettina. Töihin sinne mielivätä edellytetään kattava ammattitaito ja varallisuutta muutaman kuukauden elämiseen omillaan. Siis valtio ei elätä tulijoita. Seuraavien vaalien jälkeen, kun Suomen tiedostava kansa on äänestänyt oikein, toivon mukaan valtaan nousee kokoonpano joka kuuntelee sen 94% äänestäjän toivomuksia. Siis sen joka ei halua enempää maahanmuuttoa. Ainakaan humanitäärista ja turvapaikkaturismia.

M-T Heikka

Tuo moposatu oli hyvä. Ei ihme, että sinusta on tullut isona pelifirman toimitusjohtaja :)

En mie ny jaksa kirjottaa maahanmuutosta.

M-T Heikka

Mieki olen muuten maahanmuuttajataustainen ihminen. Minulla oli isoäiti made in USA. Minun lukioaikainen ystävänikin ihmetteli, että MIKSI ET OLE KOSKAAN KERTONUT...ETTÄ HERRANJESTAS! Se näki kotitalossa joitain omituisia my babe-tauluja, ja kerroin sitten että miksi ne olivat mulla. Ja miksi en voi niitä työntää roskhiin, vaikka ne on aivan karmeita...kuolemantauluja. Siellä tehtiin sellainen ankkuritaulu seinälle, jos oli vauva kuollut.

Miksi minua ei hyväksytä maahanmuuttotaustaiseksi ihmiseksi. Vaikka mie yrittäsin miten osallistua. Nämä OIKEAT maahanmuuttajataustaiset vain mulle mullistelee...paitsi Freddy.

Tsemppiä vaan yritykseen Henrille!

Olet muuten aika vaalea noin brasililaistaustaiseksi ihmiseksi.

njuu (nimimerkki)

Alankomaiden alasajo - Hyväuskoisten hölmöjen maa:
http://sceveseliunts.blogspot.com/2007/01/eka-post...

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Ensinnäkin termi maahanmuuttaja ei saa olla yleinen käytäntö. Asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä, ennen kuin niistä voidaan keskustella.

Tulee väkisinkin mieleen, että määrätyt politiikot ja varsinkin media haluavat käyttää tätä yleistävää termiä koko sirkuksesta, peitelläkseen omia tarkoitusperiään.

Eli siis median ja vaikuttajien keskustelussa pitäisi ehdottomasti osata erotella kaikenlainen maahanmuutto.

Toimituksen poiminnat